Skip to content
13/01/2011 / joostboers

De nieuwe SLK komt eraan… een beauty (video)

Zie je jezelf al rijden in deze SLK?

Zie je jezelf al rijden in deze SLK?

De SLK staat nu in de derde generatie klaar om rijplezier te geven. Het ontwerp is door de designstijl die Mercedes heeft ingezet hyper-klassiek en sportief geworden. In deze rode kleur komt het werkelijk schitterend uit, neem geen grijze!

Maar daar ben je natuurlijk niet op uit. De auto komt er in een 200 BlueEfficiency en een V6 350 BlueEfficiency. In beide gevallen ligt de maximum snelheid boven de 230km/u, die van de V6 is begrensd tot de Duitse 250km/u.

Voor rijplezier is de auto gemaakt, vandaar dat ook in deze ‘editie’ de nodige noviteiten zijn. Het Magic Skydak dat het dak meer en minder doorschijnend kan maken zorgt voor een nieuwe ervaring van cabrio/coupérijden terwijl het traditionele windscherm is vervangen door roterende schijven die de wind tegenhouden als je vrij wil zitten of als het kapsel van de vrouwelijke chauffeur of passagier met zorg behandeld moet worden.

Naar goede Mercedes-traditie is de optielijst lang genoeg om de auto helemaal naar eigen smaak aan te kleden – ga daarvoor tegen die tijd maar eens naar een dealer toe om dat door te nemen. Zonreflecterende lederen bekleding die niet zo warm wordt, variaties in interieurafwerking, name it…! Ik kan niet wachten! Zeker niet na het zien van deze video…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: